Институт по предприемачество

Дигитални инструменти за работа в мрежи и сътрудничество Събитие за мултипликация: 19 октомври 2021 г., "бит мениджмънт Бератунг" ГмбХ, Виена

петък, 12 ноември 2021 0:00

Екипът от "бит мениджмънт Бератунг" ГмбХ представи целите и разработеното до момента съдържание за проекта, по който работят заедно опитни партньори от седем европейски държави (България, Австрия, Италия, Хърватия, Украйна, Латвия и Гърция).

Маг. Сандра Каван ("бит мениджмънт")

Беше представена учебната програма, разработена в IO3 за експерти по дигитализация, които впоследствие ще обучават жени предприемачи и бяха подробно описани отделните модули и тяхното съдържание.

Освен това беше обяснено защо са избрани тези модули и какви възможности възникват пред жените предприемачи чрез тези допълнителни знания.

След кратка кафе пауза, срещата продължи с принос относно цифровите мрежи и инструменти за сътрудничество.

В ключова реч Диана Дреслер даде прозрения за това как да бъдат създавани "вълшебни моменти" и как да се изграждат взаимоотношения онлайн.

.

Дипломираният философ Диана Дреслер изнася лекция за външния вид и въздействието в дигиталния свят

След това Герлинде Гьотц представи полезни инструменти за дигитално сътрудничество, които могат да се използват специално от малкия бизнес.

Герлинде Гьотц, бакалавър, изнася лекция за дигитални инструменти за малки бюджети

След това участниците имаха възможност да обсъдят представеното съдържание и да установят контакти във формат за бързи срещи.

След финален кръг на дискусия, където участниците потвърдиха важността и уместността на представеното съдържание, имаше допълнителна дискусия, подкрепена с кифлички и шампанско, и бяха установени ценни контакти.

Галерия снимки от Дигитални инструменти за работа в мрежи и сътрудничество Събитие за мултипликаци ...